2013. szeptember 5., csütörtök

Maxi skirt - maxi love

Ciao Bella,

Idén nyáron ismét hódítottak kedvenceim, a maxi ruhák és szoknyák, amiket nagyon szeretek annak ellenére, hogy sosem takargattam a lábaimat, mégis olykor jóleső érzés egy földet seprő szoknyába bújni. Igenám, már ha talál egy 176 cm magas lány (nem beszélve a nálam magasabbakról) megfelelő hosszúságút. Nekem sikerült - a kulcsszó: H&M!

My all time favourites, the maxi skirt and dresses were popular this summer, too and even if I never hide my legs, sometimes it feels so comfy to put on a long skirt which touches the ground. If I find the right length - as being 176cm (5'9) sometimes it is a challenge to find a skirt which is long enough. The magic word for me this summer was H&M!




És nem csak a szoknyát, de ezt a könnyű pamutfelsőt is a H&M-ben találtam - imádom, hogy nagy a méretezésük! És újabb kísérlet az öv viselésére - ezúttal deréktájon :)

I also found this light cotton top at H&M - I love that they have big sizes! And I made another attempt of wearing belt - this time around my waist :)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Photos by Marco
 
Skirt&Top&bangles: H&M
Leather bag & Silk scarf: Milan (Italy)
Earrings: OVS (Italy)
 
Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska
 
 
xoxo
Susie
 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése