2013. május 14., kedd

Denim reloaded

Ciao Bella,

A hétvégi első Cupcake&Pearls találkozó (bővebben ITT ) után másnap a szeles idő ellenére úgy döntöttem, rég volt már outfit poszt a blogon, így az elemekkel dacolva Marco készített pár fotót, amiben felbukkan a kedvenc magassarkúm is, amit még a Glamour WOTY gálára vettem....






After the first Cupcake&Pearls meeting (read more HERE )I decided to go out for shooting some outfit pictures for the blog and Marco fought against all winds to show you my favourite pair of heels which I bought for the Glamour WOTY gala...


Az összeállítás másik érdekessége, hogy az alapdarabok - az A vonalú szoknya és a világoskék ing már szerepelt egy korábbi outfit bejegyzésben, csak téliesebben és más kiegészítőkkel. Jó példa arra, mennyit változtat egy öv, cipő vagy épp ékszer. ( ITT találod ) .
Íme mindez képekben:

Another interesting thing about this set that the basic pieces - the A line denim skirt and light blue shirt were already shown in a previous outfit post ( click HERE ) just with different accessories. So it serves as a great example how a belt, a pair of shoes or jewelries can transform a look.
Here are the pictures:

Photo by Marco






























Skirt: Primark
Shirt: Vögele
Sandals: Högl
Belt: Desigual
Earrings: Accessorize
Clutch: Italy



Az ing egyébként nagy kedvencem - egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy iszonyat könnyen gyűrődik, amint azt a képeken is láthatjátok, sajnos! Frissen vasalt állapotban vettem fel, csak beültem a kocsiba és ez lett az eredménye. De attól még kedvenc marad azért!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska


This shirt is really my favourite - the only thing I dislike about it is the fact that it was enough to sit in the car and wrinkles appeared immediately. Despite this, it remains my fav though!

xoxo
Susie

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése