2013. március 19., kedd

Légy a Glamour WOTY gála divattervezője! // Be the designer of Glamour WOTY gala!



Ciao Bella,

Március 21-én csütörtökön (már csak 2 nap!) este Te is divattervezővé válhatsz, akinek beleszólása van abba, vajon a sztárvendég ruhája fekete vagy pink legyen! Hogyan?

On 21 March, Thursday (only 2 days left!) You can become the designer of the star guest and determine whether her dress is black or pink! How?


Az idei Women of the Year gála egy roppant izgalmas különlegességgel kedveskedik Nektek is, Szépségeim, hiszen részesévé válhattok az eseménynek akár otthon a karosszékben ülve is!
A Glamour magazin bloggerreggelijének kapcsán már beszámoltam Nektek arról, hogy az esemény interaktív lesz és élőben követhető a Twitteren, hiszen minden, az eseménnyel kapcsolatos mini-bejegyzés kap egy azonosító ún. hashtag-et (ez a # után írott szó, ami beazonosítja a bejegyzés tartalmát mely aztán könnyen visszakereshetővé válik) ami a #wotyhungary2013. Én is rendszeresen használom már, itt láthattok egy példát erre:

This year's Women of the Year gala holds a very exciting surprise for everyone, even for You from the comfort of your armchair at home!
In my previous post about Glamour blogger breakfast I mentioned the importance of Twitter which will make the event truely interactive and live as all posts get a special hashtag: #wotyhungary2013 which I already started to use, see an example hereby:

Ha még nem vagy tagja a Twitter csiripelő közösségének, itt az ideje, hiszen most lehetőséged nyílik arra, hogy egy különleges, a Magnum és a Cute Circuit nemzetközi divattervezői által készített ruha színét megváltoztasd, amit a gála sztárvendége visel majd. A ruha rengeteg apró LED égővel van ellátva és össze van kötve a Twitterrel, ugyanis az ott túlnyomórészt használt #-es hashtag befolyásolja az égők színét: #LegyenPink és #LegyenBlack vezérszóra e két szín között dől el a szavazás.


In case you are not a Twitter member yet - here is one more reason to join: the star guest of the event will wear a special design made by Cute Circuit designers in cooperation with Magnum which has tremendous number of LED lights. It is connected with Twitter and the colour of the dress changes according to the majority of "votes" whether #LegyenBlack (let it be black) or #LegyenPink (let it be pink) is used more by Twitters.

A gálát élőben követheted, csak figyeld a #wotyhungary2013 kulcsszót illetve a @cupcakeandpearl Twitter fiókomat (nincs "s" a végén!).  Engem ITT TUDSZ KÖVETNI! Csiripelésre fel, #LegyenBlack vagy #LegyenPink? Csak Rajtad múlik!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

You can follow the event live by checking #wotyhungary2013 hashtag and follow my Twitter account: @cupcakeandpearl (no "s" in the end!) To follow my account CLICK HERE TO JOIN! Pink or black? It is up to You!

xxx
Susie

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése