2013. március 23., szombat

Glamour WOTY Gala with PLUS // Glamour WOTY Gála és a "PLUSZ"

Ciao Bella,

This Thursday evening was definitely special as I was invited to the prestigious Women of the Year Gala by Glamour magazine which is THE event of the year. 

Barbara Palvin, supermodel

A csütörtök estém jócskán eltért az átlagostól, hiszen részt vehettem a Glamour magazin szervezésében megrendezésre került Women of the Year díjkiosztó gálán, ami túlzás nélkül is az év eseménye.

As usual, selecting the dress was crucial and my lovely sewer, Kata Várkonyi helped me to create the simple black coctail dress with some glam rock details which I had in my mind. I decided to bring some edgy colour by selecting this pair of Högl suede maya blue sandals and in the last minute my accessory drama was solved by Karman Jewelry who sent this lovely pair of earrings made for me.

Ready to start // Indulás előtt

Természetesen a megfelelő ruha kiválasztása nagyon fontos volt, és hála Várkonyi Kata varrónőmnek, sikerült megalkotni a fejemben már létező "kis fekete" koktélruhát, ami glam rock hatást keltett a tüll és csipke részleteknek köszönhetően. Mivel hiányoltam a színeket, így úgy döntöttem, ezzel a maya kék borjúbőr Högl szandállal viselem majd, és a kiegészítő okozta fejfájásomat a Karman Jewelry oldotta meg, akiknek köszönöm ezt a mesés arany-kék fülbevalót, amit nekem készítettek.  



Ági (Art of Fashion); Eva Fontaine Plus Size Model

 I arrived to the venue with Ági from Art of Fashion blog and with Eva Fontaine Plus Size Model 
and I had a secret plan. Obviously these events are not ideal for making interviews while celebrities are having fun (and my hands were busy with coctails and my clutch) but I hoped to record on my phone some mini interviews and get answers for the question - what is that certain "PLUS" in a woman which can give confidence even for a curvy girl. To my biggest happiness, I managed to conclude some interviews, here are the answers:





A budai klubba Ágival, az Art of Fashion bloggerinájával és Farkas Évi Plus Size Modellel érkeztem, ahol titkon egy különleges tervem volt. Tisztában voltam vele, hogy nagy lesz a nyüzsgés és az alkalom nem éppen ideális interjú készítésére (tekintve hogy egyik kezemben koktél, a másikban a borítéktáskám foglalt helyet), de reménykedtem abban, hogy a telefon hangrögzítője segítségével sikerülhet "mikforonvégre" kapni ismert embereket és megtudni, szerintük vajon mi az a bizonyos "PLUSZ", ami önbizalmat adhat akár egy teltebb lánynak is. Legnagyobb örömömre sikerült pár mini-interjút rögzítenem, íme a szöveges kivonatuk:

DORKA The Sense blogger, designer

"You must be aware of you positive and negative features as well - focusing on the positives, and to know the power of them! Your thoughts hold real power! You must look at yourself as a whole piece - many things you can change and some you can't but it is important to accept yourself! For instance I love my confidence - and my bracelets, even if some people would hate them, I know how to love them!"

Dorka (The Sense), Bence Csalar



"Fontosnak tartom, hogy légy tisztában a pozitív és negatív tulajdonságaiddal - és tudd a pozitív tulajdonságaid és gondolataid erejét! Saját magadra úgy tekints mint egy tökéletes, teljes egészre. Sok mindenen lehet változtatni, de van amin nem - viszont így kell elfogadni és szeretni magad. Én az önbizalmam szeretem a leginkább - és a fogszabályzómat, amit lehet hogy sokan utálnának, de én megtanultam szeretni ezt is!"

CSABA KAJDI Visage Models Owner&Founder

"Fashion is an industry - selling a collection of clothes or a parfume with the help of skinny models. Do not compare yourself to these models or actresses as beauty must come from inside, you must build it up to look and feel beautiful, to make your own aura beautiful!"

Csaba Kajdi (left)

"A divat egy üzletág - karcsú emberekkel adunk el egy-egy kollekciót vagy egy parfümöt.  Ne a modellekhez vagy színészekhez hasonlítsuk magunkat - hiszen a szépség önmagunkból ered, nekünk magunknak kell felépíteni azt a képet és érzést, hogy szépnek érezzük magunkat és széppé tegyük kisugárzásunkat!"

BARBARA OROSZ TV2 Tűsarok Producer&Host

"It is important to have the right attitude, the confidence! In the morning, after you checked yourself in the mirror and step on the streed, you must have confidence and make sure you did everything you can to feel good. No matter what you wear - even tracksuits!..Perfectionism is crucial - if you do not like something about youself, then change but if you love your body with every curve, look into the mirror and love yourself!"

Orosz Barbara (TV2 Tűsarok)


"Fontos, hogy legyen egy nőben tartás, legyen önbizalma! Reggel, miután tükörbe néztél és kilépsz az utcára - légy magabiztos és tudd, mindent megtettél ma is azért, hogy jól érezd magad. Lehet akár tréningruha is rajtad!...Fontosnak tartom a maximalizmust - ha nem tetszik valami, változtass rajta, viszont ha jól érzed magad a bőrödben, állj a tükör elé és imádd magad, szeresd a kerekded formáidat!


VIKTÓRIA METZKER (DJ, Playmate) & ZSÓFI SZABÓ (Actress)

Viktória Metzker: "For me the most important plus is the charisma and confidence, to feel good in your skin no matter what size it is. I love my job and it gives harmony for me so I feel happy."

Zsófi Szabó: "I am proud that I am not an envious type but rather make the best out of myself. I agree with Viki to have charisma and confidence - to be on good terms with yourself and love whom you see in the mirror."

Zsófi Szabó and Dj Viktória Metzker


Metzker Viktória: " Nekem a belső kisugárzás a legfontosabb, hogy érezd jól magad a bőrödben, legyen az bármekkora méretű is. Engem a munka is kiegyensúlyozottá tesz és boldognak érzem magam"

Szabó Zsófi: "Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok irigy másokra, inkább magamból igyekszem kihozni a maximumot. Egyetértek Vikivel, hogy a kisugárzás nagyon fontos, legyünk jóban önmagunkkal és szeressük azt, akit a tükörben látunk!"

NIKOLETTA MANKÓ, Plus Size Model

"I love my body and I noticed that men also love curvy girls! Most of the guys are looking for the curvy girls so please, love your curvaceous bodies and be proud!"

Nikoletta Mankó

"Imádom a formáimat és jó érzés, hogy a férfiak is imádják a formás nőket! Úgy vélem a legtöbb férfi ezt keresi, így lányok, szeressétek a kerekded idomaitokat és legyetek rá büszkék!"

BIANCA BERNAT, Model (IMG)

"I am proud to be on cover of magazines since the age of 2 and it gives confidence to feel good in the fashion world. Speaking of my appearance, I love the way I look the most which gives additional plus to my appearance"

Bianca Bernat


"Büszke vagyok arra, hogy már 2 évesen címlapon szerepeltem és önbizalmat ad, hogy otthonosan mozgok a divat világában. Magamban talán a nézésemet szeretem a leginkább, amit pluszt ad a megjelenésemhez. "

BALÁZS FEHÉR (Carbonfools), winner of Most Handsome Man award, WOTY 2013

"What attracts me in a woman is invisible for the eyes. It is hard to phrase what is that plus as it varies in each woman but definitely comes from inside. All women need us men to feel like a real woman but women must build and create confidence from the inside and radiate their charisma"

Balázs Fehér

" Ami megfog egy nőben és amit megnézek, az valójában a szemnek láthatatlan. Nehéz megmondani mi az a plusz, mert ez egyénenként változik, de mindenképp belülről fakad. Az összes nőnek szüksége van a férfira, hogy nőnek érezhesse magát azonban az önbizalmat önmaguknak kell felépíteniük és sugározniuk a külvilág felé."

Meeting my fav bloggers // Kedvenc bloggereimmel is összefutottam 

Chaby (Smizedivat) Judit (Plus Size Life) & Mariann (Cashmere In Style)

The gala was stylish, fun and Glamourous - where even at the exit you can meet such inspirational people as Oscar Larion makeup artist!

Oscar Larion

A gála elegáns, szórakoztató és Glamúros volt - ahol még a kijáratnál is olyan inspiráló emberekbe botlott az ember, mint Larion Oscar sminkmester!

And now we can count the days till WOTY 2014!

xxx 
Susie

Indulhat a visszaszámlálás a 2014-es WOTY gáláig!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska 

  


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése