2012. november 20., kedd

Tájföld és Portugália színei a kis feketével

Ciao Bella!

Ma úgy alakult, hogy egy fekete csipkés-csodálatos Dorothy Perkins ruha került rám - így kötelező volt színekkel kombinálnom. A kis fekete története is hihetetlen, hiszen mindössze 990 Ft volt az ára - s akik ismerik a márkát, jól tudják - ennek nem hogy tízszerese, de több az ára...a boltban Angliában - de ha szemfüles vagy, mint én, a Hádában is rábukkanhatsz, tökéletes állapotban, vadiúj címkével. Azt hiszem, erre a darabra vagyok a legbüszkébb, mert tökéletes a szabásvonala (épp mell alatt kezd el bővülni) és a romantikus csipkeberakás levett a lábamról, akár csak a fodrok.

A színeket ma egy ajándékba kapott sál jelképezi, amit legjobb barátom hozott nekem Portugáliából - és egy saját beszerzésű fülbevaló, a szivárvány minden színével ami tökéletesen jellemzi származási helyét, ami nem más mint a már Facebookon emlegetett Tájföld.

És jól nézzétek meg a vendégszereplőt - hamarosan fodrászhoz megy és a Sixfeet (KATT IDE) jóvoltából egy tüneményes új, egyedi készítésű nyakörvvel is gazdagodik a mi drága Lulunk.








































Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése