2012. október 3., szerda

Pick of the day - a jól szabott ruhácska

Ciao Bella!

A mai outfit választásom (tekintve hogy rendkívül nehéz megjósolni, hogy is alakul napközben az időjárás) egy könnyed ruhácska+harisnya kombóra esett. Az ilyen szabásról (=értsd: mell alatt szűkített, majd lágy esésű) már korábban is írtam, én nagyon szeretem, mert akinek has tájékon van némi (vagy több) feleslege, amit nem szeretne kihangsúlyozni, annak abszolút ajánlott ez a fazon. Azonban óvatosan, mert fontos, hogy a mell vonalát kövesse, mert ha valahol mellközép-tájékon már elkezd bővülni, ne csodálkozzunk, ha megkérdik "És mikorra várod? Fiú lesz vagy kislány?" kérdéseken, avagy előnytelen is lehet, ha rosszul lőttük be a szabását.
A ruha anyaga is fontos - ne testhez tapadó legyen, mert akkor jön a "kötözött-sonka" effektus, hanem lágy esésű, könnyed darabot válasszunk. A ruha hossza pedig már csak láb és alkalom kérdése - a képen látható abszolút megfelel egy irodai dress code-nak (térd fölött ér picivel).



És végezetül a kedvenc Kathy von Zeeland táska fekete verziója - ami azon túl, hogy szép még praktikus is, hiszen van egy testen átvethető hosszabb pántja, lásd 2. kép:



És véges-végezetül a "mami szeme fénye":

Csók, puszi, pá édeseim,
Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése